Header Ads

Seo Services

Galaxy S4 için Android 8.1 Oreo + Kök! [Lineage OS ROM 15.1] ⭐muzbah⭐

Samsung Galaxy S4'ünüzün en yeni Android 8.1 Oreo w / root'unu denemek isteyenler için, TWRP kurtarma işlemini yükleyerek ve en son Android 8.1 Oreo tabanlı olan Lineage OS ROM 15.1'in son beta sürümünü yükleyerek bunu yapabilirsiniz. . Samsung güncellemeyi durdurdu iken Android 5.0.1 Lollipop güncellemeyi durdurdu, hala en son Android 8.1 Oreo tadını çıkarabileceksiniz. Şimdi, bu bir AOSP ROM'udur ( AOSP nedir? ), Yani herhangi bir TouchWiz uygulaması (Samsung ürününe bağlı Samsung uygulamaları) elde edemeyeceğiniz anlamına gelir.
Lineage OS ROM 15.1, 4G LTE veri, ses, bluetooth, hotspot, vb… dahil olmak üzere kutudan çıkan neredeyse her şeyle birlikte geliyor…
Ayrıca, Pandora gibi uygulamalarda kullanabileceğiniz ve get-go'daki favori istasyonunuzu başlatabilmeniz için yararlı olabilecek uygulamalar için seçenekler sunan uzun basma-uygulama dahil olmak üzere Android 8.1 Oreo'nun tüm normal özelliklerine de sahip olacaksınız.
Lineage OS'nin bu beta sürümü F2FS'yi destekler ve geliştirilmiş hız, kararlılık, RAM kullanımı ve mükemmel pil ömrü ile birlikte gelir.  Antutu performans testi yaklaşık 34.000 puanla çıktı. Ayrıca cihazın önyükleme, oldukça güzel özelliği üzerinde LED desenleri özelleştirmek için izin verir LEDify uygulaması bulunmaktadır. Cihazınızı kolayca yönetmenizi sağlayan Araç Kutusu'nu da kullanabilirsiniz.
Bu, Android 8.1 Oreo'nun mükemmel bir sürümü değil ve “devam etmekte olan bir iş” olmasa da, kesinlikle Samsung Galaxy S4'ünüzde Android 8.1 Oreo'ya ihtiyacınız varsa, muhtemelen en iyi ve en yeni Android 8.1'i satın almak için en iyi yoldur. yeni akıllı telefon.

Hatalar / Sorunlar

Şu anda tamamen kırılmış tek şey NFC'dir. NFC'ye ihtiyacınız varsa, yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kamera için ücretsiz Footej Kamerayı kurabilirsiniz. Footej kamera ile, her şey ön ve arka kamera için fotoğraflar / videolar dahil olmak üzere çalışır.
Ayrıca, bluetooth harika çalışır ve bluetooth cihazınızın güncel bir pil durumunu alırsınız, böylece pil ömrünüzün ne kadar olduğunu bilirsiniz. Ses sorunsuz çalışıyor olsa da, bluetooth kullanarak aramalar henüz doğru çalışmıyor, bu yüzden telefonda konuşurken bluetooth cihaz kullanıyorsanız, bu sorun düzeltilene kadar kullanamazsınız, o zaman bir güncelleme yapacağız.
Kök için, kök kullanarak veya ROM ile root kullanmadan seçeneğiniz vardır. Varsayılan kök için, geliştirici seçeneklerini etkinleştirebilir ve reklam ve uygulamalar için root'u etkinleştirebilirsiniz. Kökünü gizlemek istiyorsanız, Magisk uygulamasını öneririm. Şimdi, Magisk'in kusursuz çalışmasını sağlamak için, Magisk v16 ve v16.3'ü yüklemeniz gerekecek ve bu, Pokemon Go veya Google Pay gibi Nintendo oyun uygulamaları gibi root'u kontrol eden uygulamaları çalıştırmanıza izin verecektir. Ayrıca yüz kilidini henüz çalışmıyor ve bu ROM'u kullanırken dikkat edin bulamadığım başka hatalar olabilir!

Desteklenen Modeller

Aşağıdaki Galaxy S4 modelleri desteklenmektedir:
  • GT-I9505
  • GT-I9505G
  • GT-I9507, GT-I9508
  • AT & T SGH-I337 (KİLİTLİ BOOTLOADER, UCUAMDB veya UCUAMDL bootloader OLMALIDIR.)
  • Verizon SCH-I545 (KİLİTLİ BOOTLOADER ZORUNLU, VRUAMDK bootloader.)
  • T-Mobile SGH-M919
  • Sprint SPH-L720
  • SCH-R970
  • SGH-S970G
  • SM-S975L
Not: GT-i9500, Exynos işlemcisine sahip olduğu için desteklenmez. GT-i9500 için lütfen XDA forumlarının GT-i9500 bölümüne bakın.
İndir:
Yukarıda listelenen tüm Galaxy S4 modelleri için Lineage OS ROM 15.1'i indirin - Link
Android'i indirin 8.1 Gapps - Link
Magisk v16.0 indir - Link
Magisk v16.3 indir - Link
TWRP - Bağlantı
ODIN - Bağlantı
Samsung USB sürücüleri - Bağlantı

Samsung Galaxy S4 üzerinde Android 8.1 Oreo nasıl kurulur

AT & T & Verizon hariç, kurulum pasta olarak kolaydır. AT & T veya Verizon için, CWM kurtarmayı kullanabilirsiniz, böylece AT & T veya Verizon kilidi açılmışsa TWRP'YI SİLMEYİN !!!
NOT: Başlamadan önce, lütfen her şeyin ters gitmesi durumunda HER ŞEYİ YEDEKLEYİN.
  1. ODIN İndirme moduna, flash LATEST TWRP kurtarma moduna yeniden başlayın , TWRP.me'de bulabilirsiniz TWRP'ye önyükleme yapın.
  2. Yedek bir ROM yapmanız gerekiyorsa, ROM'u yüklemeden önce bunu yapın. (Lütfen ROM / TWRP ile Yedekleme / Geri Yükleme'ye bakınız )
  3. Magisk, Install ROM, Android 8.1 Gapps ve yeniden başlatma gerekmez .
  4. Magisk, Install ROM, Gapps, Magisk v16, Magisk v16.3'e ihtiyacınız varsa, yeniden başlatın.
  5. Bu kadar!
CWM kurtarma kullanan AT & T veya Verizon modelleri için, öğreticinin # 1'ini atlayın, ancak dinlenme aynı olmalıdır ve telefonunuzun kurtarılmasını kullanın.
Bu özel bir ROM'u ilk kez yüklüyorsanız, yukarıdaki video öğreticisini, bu ROM'u sıfırdan nasıl yükleyeceğinize dair adım adım gösterdiğinden ve yükleme sırasında takip ettiğinizden emin olun, böylece bir adımı kaçırmayın!
Kredi - XDA <- Bu ROM'dan hoşlanıyorsanız lütfen orijinal geliştiriciye bağışlayın veya XDA forumlarında Teşekkür düğmesine basın!

Ekstra Eklentiler

Ayrıca ROM ile birlikte yüklediğim bu modları da kontrol edin:

S & C

S: Bu Samsung Galaxy S4 smartphone'uma Android 8.1 Oreo almak için SADECE bir yol mu? 
C: Evet, Android 5.0.1 Lollipop ile başlayan bellenimlerini güncellemeyi durdurduğundan, artık TWRP kurtarma ve özel ROM'u yükleyerek Android güncellemelerini alabilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, geliştiriciler Samsung'un güncellemeyi durdurmasından sonra Android yıllarını hala güncelliyor.🙂
S: Kesinlikle bluetooth çalışmalarına ihtiyacım var! Bunun yerine Lineage 14.1 Android 7.1.2 Nougat'ı yüklemeli miyim? 
A: Eh, Lineage 14.1 Android 7.1.2 Nougat'ın aynı bluetooth çağrısı hatası var. Kesinlikle bluetooth ile çalışan aramalar gerekiyorsa, eski Android 6.0.1 Marshmallow ROM'ları ile daha iyi olabilirsiniz. İyi bir stabil Marshmallow ROM'una ihtiyacınız varsa, lütfen aşağıdaki yorumlarınızı bırakın ve üzerinde çalışacağız.
S: Bu ROM'u yüklemek için Galaxy S4 cihazımı rootlamam gerekir mi? 
C: Hayır, sadece bu ROM'u yüklemek için TWRP kurtarma işlemini yapmanız yeterli. TWRP kurtarma, herhangi bir özel ROM'u flaş etmenizi sağlar ve yukarıdaki videoda gösterildiği gibi ODIN kullanarak TWRP'yi kurmak kolaydır.
S: Ben yeni başlayan biriyim, bunu sorunsuz yapabilir miyim? 
C: Evet, video eğiticisini adım adım takip ettiğinizde herkes bunu yükleyebilir. Lütfen sadece kullanmadığınız bir telefona ya da en azından bir yedek telefona sahip olan ROM'ları kurun, böylece bir şeyler ters giderse, arama yapmak / almak için başka bir telefonunuz olacaktır. Sağduyunuzu kullanın ve şu anda ihtiyacınız olan bir telefona ROM yüklemeyin. Ayrıca bir ROM yüklemek için kendinize bolca zaman ayırın (birkaç saat) ve acele etmeyin ve bir adımı kaçırmayın.
Blogger tarafından desteklenmektedir.