Header Ads

Seo Services

CALL OF DUTY BLACK OPS 3 RELOADED FULL SAĞLAM TEK LİNK İNDİR⭐⭐⭐


Büyük bir heyecanla beklediğimiz, yılların eskimeyen oyunu Call of Duty’nin yeni oyunu black ops 3 nihayet çıktı. Call of Duty Black Ops 3’de görsellik ve grafik ileri düzeye taşınmış öyle ki içinde gibi oynuyor resmen oyunu hissediyorsunuz. Oynanış tarzı klasik Call of Duty. Oyun harita ve oynanışına göre black ops’un ilk oyununa benziyor. Açıkçası biz o 2.Dünya savaşını konu alan Call of Duty’leri özledik ama elden bir şey gelmiyor tabi, yapımcılar daha çok teknoloji savaşları üzerinde duruyor. Önceki oyundan sadece David Mason’un bu oyunda olduğunu söylemeden geçmeyelim. Sonuç olarak oyun harika bir yapım olmuş, grafikler ses kalitesi, kendini hissettirişi muazzam.

Gelgelelim oyunu nasıl indireceğimize. Oyun çıkar çıkmaz reloaded tarafından cracklendi. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Oyunu bizde henüz denemeden eklemek zorunda kaldık, zira reloaded’dan sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyoruz, şu sıralar bizlerde deneme aşamasına geçmeye çalışıyoruz ki oyun 60 gb devasa bir boyutta.
Oyunu indirme bölümüne tek link turbobit olarak ayrıca, 4 part, 7 part, 10 part şeklinde upload ettik. İstediğiniz part şeklinden indirin, inen dosyanın hepsi için aynı dosya olduğunu belirtmek isteriz.Yalnız farklı şekildeki partlar tabiki de uyuşmaz, biliyorsunuzdur ama yine de söyleyelim dedik :) Ayrıca tek link olarak, Call of Duty Black Ops 3 torrent indir şeklinde ve 10 partlık olarak alternatif direk indirilebilir linklerini de aşağıda sunduk. Sanırım size sadece hangi şekilde indireceğinizi belirleyip indirmek kalıyor :)
Oyunun Türü: Aksiyon, FPS
Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2015
Oyunu Crackleyen Grup: RELOADED
Oyunun Boyutu: 49.5 GB

Oyun İçi Görüntü:

Call of Duty Black Ops 3 Reloaded
Call of Duty Black Ops 3 Reloaded
Call of Duty Black Ops 3 Reloaded
Call of Duty Black Ops 3 Reloaded
Call of Duty Black Ops 3 Reloaded

En Düşük Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
İşlemci: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
DirectX: Versiyon 11
Sabit Disk: 60 GB boş alan

Oyun Tanıtım Videosu:


İndirme bölümümüz

İndirme Linkimiz:


indir

Alternatif Direkt İndirme Linki

Not: Torrent linklerinin seed ve hızından sitemiz sorumlu tutulamaz.download-game-icon - Kopya Üçüncü Alternatif Link | Cloud Mailru Link(Partlı)



Call of Duty Black Ops 3 Oyun Kurulumu Nasıl Yapılır?

Dikkat!!! Sitemizdeki kurulum anlatımları sadece sitemizden yaptığınız indirme dosyaları için geçerlidir. Lütfen başka bir siteden indirdiğiniz bir oyunun kurulumunu bize danışmayınız, indirdiğiniz oyunun bizden indirilmiş olduğuna emin misiniz? O zaman gelgelelim nasıl kuracağımıza:
kurulum-black-ops-3

Çok sade anlatım:


1-Rardan çıkartın.
2-ISO dosyasını açın ve setup.exe tıklayarak ilerleyin oyunu kurulumunu tamamladıktan sonra crack atacağız.
3-Crack klasörünün içerisindeki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın, Kopyala ve Değiştir dedikten sonra oyuna girebilirsiniz.

Normal Anlatım:


1-İndirdiğiniz dosya sıkıştırılmış bir rar dosyası, Winrar programı ile sağ tıklayarak “Buraya Çıkart” ‘ a tıklayın.
2-Çıkan klasördeki iso dosyasını daemon tools lite programı ile açın(Nasıl Yaparım?)
3-Sanal diskinize çift tıkladıktan sonra -Setup başlamazda diskin içine girerse- oradaki dosyalar içerisinden “Setup.exe” olana çift tıklayın.
4-Açılan pencerede next tıklayın, kuralları kabul et butonu gelecek işaretleyip tekrar next next tıklayarak ilerleyin ve oyun kurulmaya başlasın.
5-Kurulum bittikten sonra crack yapmalıyız ki oyunumuz full olsun.
6-İndirdiğiniz klasörde bulunan crack klasörüne girin ve oradaki tüm dosyaları kopyalayın.(Crack klasörünün içerisindeki dosyaları antivirüs programınız sildi mi? Endişelenmeyin, crack klasörü aynı zamanda, indirmiş olduğunuz iso dosyasının da içerisinde bulunuyor.)
7-Oyunu kurduğunuz dizini açın “C:\Program Files\Call of Duty Black Ops III” ve o kopyalamış olduğunuz dosyaları buraya yapıştırın.
8-Kopyala ve Değiştir seçeneğini seçtikten sonra dosyalar kopyalanacaktır. Sonrasında artık oyunumuzu açıp oynayabiliriz, bilgisayarımızın özellikleri yetiyorsa oyun sorunsuz açılacaktır, çünkü biz bu yazıları yazmadan önce ve buraya oyunu eklemeden önce çalışıp çalışmadığını bizzat test ettik 😉
Blogger tarafından desteklenmektedir.