Header Ads

Seo Services

Open Broadcaster Software⭐⭐⭐

Yayıncı Yazılımını AçınOBS Stüdyosu

Video kaydı ve canlı akış için ücretsiz ve açık kaynaklı yazılım. 


Windows, Mac veya Linux'ta hızlı ve kolay şekilde akış izleyin ve başlatın.

Özellikler

Yüksek performanslı gerçek zamanlı video / ses yakalama ve karıştırma. Pencere yakalama, resim, metin, tarayıcı pencereleri, web kamerası, yakalama kartı ve daha fazlasını içeren çoklu kaynaklardan oluşan sahneler oluşturun.
Sınırsız sayıda sahne kurun, özel geçişler yoluyla sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.
Gürültü kapısı, gürültü bastırma ve kazanç gibi kaynak-başına filtreleri olan sezgisel ses mikseri. VST eklenti desteği ile tam kontrol altına alın.
Güçlü ve kullanımı kolay yapılandırma seçenekleri. Yeni Kaynaklar ekleyin, mevcut kaynakları çoğaltın ve özelliklerini zahmetsizce ayarlayın.
Kolaylaştırılmış Ayarlar paneli, yayınınızın veya kaydınızın her yönünü değiştirmek için çok çeşitli konfigürasyon seçeneklerine erişmenizi sağlar.
Modüler 'Dock' UI, düzenini istediğiniz gibi yeniden düzenleyebilmenizi sağlar. Bireysel Dock'u kendi penceresine açabilirsiniz.

vOBS en sevdiğiniz akış platformlarını ve daha fazlasını destekler.
Seğirme mikserYoutube
Profesyonel Üretimler Yaratın
Sahneler arasında geçiş yaptığınızda veya kendi stinger video dosyalarınızı eklediğinizde, bir dizi farklı ve özelleştirilebilir geçiş arasından seçim yapın.
Sahneler arasında geçiş yapmak, akışları veya kayıtları başlatmak / durdurmak, ses kaynaklarını kapatmak, bas konuş yapmak gibi pek çok eylem için kısayol tuşlarını ayarlayın.

Stüdyo Modu , onları canlı yayınlamadan önce sahnelerinizi ve kaynaklarınızı önizlemenizi sağlar. Sahnelerinizi ve kaynaklarınızı ayarlayın veya yenilerini oluşturun ve izleyicileriniz onları görmeden önce mükemmel olduklarından emin olun.
Çoklu İzleme'yi kullanarak üretiminizin yüksek seviyeli bir görünümünü elde edin. 8 farklı sahneyi izleyin ve yalnızca tek veya çift tıklama ile herhangi birine ipucu veya geçiş yapın.




İşbirlikçi Yaratıcılık
OBS Studio, eklentilere ve komut dosyalarına ihtiyaçlarınıza göre daha fazla özelleştirme ve işlevsellik sağlamak için güçlü bir API ile donatılmıştır.
Yüksek performanslı entegrasyonlar için yerli eklentilerden veya mevcut kaynaklarla arayüz oluşturan Lua veya Python'la yazılmış komut dosyalarından yararlanın.
İhtiyacınız olan özellikleri sınırsız olanaklarla elde etmek için akışlı topluluktaki geliştiricilerle birlikte çalışın.
Kaynaklar bölümüne göz atın veya kendiniz gönderin
Blogger tarafından desteklenmektedir.