Header Ads

Seo Services

Android için Google Play Store 7.7.31.O Apk + Mod

Google oyun mağazası android başparmak
  • Geçerli Sürüm: 7.7.31.O
  • Dosya boyutu: 17 MB

 Android için Google Play Store 7.7.31.O Apk + Mod

Google Play Store Mod
Google Play APK 6.0.0 Güncellemesi: Artık, Google Play Store APK'nın en yeni sürümünü 5.10.29 sürümünü indirebilirsiniz. Bu sayede, kullanıcıların bir süredir karşılaştıkları birçok değişiklik ve hata düzeltmesi getirilir. Bu sürüm ayrıca, daha fazla Malzeme Tasarımı, Ayrıntılar Sayfası, Yenilikler, Giyilebilir sensörler / etkinlik verileri, Kurumsal uygulamalar desteği, parmak izi okuyucuları desteği, Uninstall Manager gibi güncellemeleri de içermektedir. Aşağıdaki indirme linki en yeni sürümle güncellendi.
Tüm yeni Google Play Store, Android Lollipop'un ilk sürümlerine kıyasla Malzeme Tasarımı'nın daha fazla öğesini taşır. Google Play Gazetelik, Gmail ve Google+ gibi uygulamalar artık tamamlayıcı Malzeme Tasarımı öğeleriyle güncellenir.
Ayrıca, yeni Play Store operatörü için uygulama simgesinin, kendisini Malzeme Tasarımının estetiğiyle aynı hizada tutan yeni, daha düz bir görünüme sahip olduğunu göreceksiniz.
Tasarım dilinin yanı sıra, işler de başın altında değişti. Uygulamayı başlattığınızda, ikonografideki değişikliklerle birlikte, sürgülü çekmece menüsüne erişirken, animasyonların küçük değişikliklerini anında farkedeceksiniz.
Yenilikler bölüm üst taşındı ve şimdi gözle görülür her uygulama listesinde belirgin görünür olmasını sağlayan, yeşil vurgulanır.
Ana ekranın Widget Öneri simgeleri bile, beklendiği gibi düz, kağıt benzeri tasarımın korunduğu şekilde değişti. Google, durum çubuğunun bildirim simgesini değiştirme derecesine de geçti, sonuçta bu dikkat eninde sonunda sayılır.
Play Store'un 6.0.0 sürümü, önümüzdeki birkaç gün içinde kullanıcılara sunulmaya başlanacak ancak tamamen emin olamıyoruz ve daha uzun sürebilir. Buna rağmen, bu güncellemenin cihazınıza gelmesini beklemek istemiyorsanız, Google Play Store'un bu yeni sürümünün APK'sını bu yazının altındaki bağlantıdan indirebilir, yükleyebilirsiniz ve yüklemiş olabilirsiniz .
Play Store'un bu sürümü artık Android 6.0 Marshmallow Geliştirici Önizleme veya Önizleme görüntülerine dayalı ROM bağlantı noktaları için de hazır.
Yeni Play Store'u denediyseniz ve cihazınızda çalıştırıyorsanız, gözden kaçtığınız değişiklikleri ve diğer iyileştirmeleri düşüncelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın.

Şimdi İndirin

Blogger tarafından desteklenmektedir.