Header Ads

Seo Services

android ekranı pc bağlana-Wondershare MirrorGo 1.5.0.63 Final +indir⭐⭐⭐

Wondershare MirrorGo 1.5.0.63 Final + Seri
Wondershare MirrorGo 1.5.0.63 Multilingual PC'de Android oyunları çalıştırmak ve PC'nizde gerçek zamanlı olarak Android'i görüntülemek için kullanılan bir yazılımdır . Mobil cihazların yeteneklerini bilgisayar tesislerinin kullanımı yoluyla önemli ölçüde genişletir, sadece bir PC monitöründe telefon ekranını sona erdirmekten çok daha fazla işlev gerçekleştirir. Artık bilgisayarınızdaki Android için HD formatlı oyunlara katılabilirsiniz. MirrorGo 1.5.0.63 Crack Download , oyunun işlemini kolayca kaydedebilmenizi ve tüm istatistikleri kaydeden ekran görüntüleri çekmenizi sağlar. Ve elbette, dosyaların mobil cihaz ve bilgisayar arasında aktarılması o kadar kolay olmamıştır - sadece sürükleyip kopyalayın.
Bilgisayarınızda Android Oyunları 
Oynamak Oynamak istediğiniz oyunun simgesini tıklamanız yeterlidir ve bilgisayarınızdaki oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. Android oyunları doğrudan çalıştırmak için fareyi ve klavyeyi kullanabilirsiniz. Büyük Ekran ve klavye ile kısayol tuşları oyun deneyiminizi artıracaktır.
Asla yeni bir şey özledim 
Telefonunuzdaki tüm bildirim / yeni mesajlar, bunlardan hiçbirini kaçırmamak için bilgisayar ekranınızda belirir. Klavyenizle SMS'e kolayca ve hızlı bir şekilde mesaj atabilirsiniz. Gelen çağrılar bilgisayarınızdan da cevaplanabilir veya reddedilebilir.
Android Bigisayardan Tranfer dosyaları 
Adım1: sürükleyip MirrorGo Cep Telefonu Arayüzüne PC'de dosyaları bırakın. Adım2: Aktar düğmesini tıklayarak dosya aktarım ilerlemesini kontrol etmek için. 3. Adım: Aktarım tamamlandıktan sonra bu dosyalar MirrorGo klasörüne kaydedilecektir.
Kurulum Talimatları:
[Mirror_go_full1906.exe] dosyasını açın ve yazılımı yükleyin. 
Internet bağlantısını kapatın ve seri kayıt anahtarını kullanın. 
Güvenlik duvarıyla engelleme programı. MirrorGo 1.5 en son tam sürümünün
keyfini çıkarın ...


BAŞLIK :Karşıdan yükleme Wondershare MirrorGo
ÜRETICI FIRMA:Wondershare
PAYLAŞILAN YERLER:5 Ocak 2016
KATEGORI:Android
SISTEM GEREKSINIMLERI:Windows 8 / 8,1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 10 (32-bit ve 64-bit)
Blogger tarafından desteklenmektedir.